Våra fem berömda bakterier

Våra fem berömda bakterier

Efter många års forskning har vi valt ut de 5 bästa stammarna för att skapa yoghurt med en unik smak, krämig konsistens och levande bakteriekulturer. Det finns flera miljarder levande bakterier i varje förpackning Activia…

1 Först kommer vår bifidus
Den levande bakteriekulturen i Activia.

Den lever! Och den är aktiv hela vägen ner för att ge din unika tarmflora ett tillskott.


2 + 3 + 4 En välgörande trio streptococcus och lactobacillus
Mjölksyrabakterierna som fermenterar vår färska mjölk.

Gör Activia ännu snällare mot magen genom att bryta ned laktosen i yoghurten.*

Hjälper varandra genom att producera särskilda typer av syror som hjälper alla 5 bakterierna att föröka sig.

Gör en yoghurt, för när de kombineras fermenterar de mjölken.

5 Den milda och snälla lactococcus
Ger Activia sin milda och krämiga smak genom att frigöra aromämnen i yoghurten. **

* Levande yoghurtkultur eller syrad mjölk förbättrar laktosnedbrytningen i produkten hos individer som har problem med att bryta ner laktos
** En varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil recommenderas för god hälsa

2020 Danone Ltd. Alla rättigheter förbehålls

SV