Våra fem berömda bakterier
Våra fem berömda bakterier
Efter många års forskning har vi valt ut de 5 bästa stammarna för att skapa yoghurt med en unik smak, krämig konsistens och levande bakteriekulturer. Det finns flera miljarder levande bakterier i varje förpackning Activia…
1 Först kommer vår bifidus
Den levande bakteriekulturen i Activia.
Den lever! Och den är aktiv hela vägen ner för att ge din unika tarmflora ett tillskott.
2 + 3 + 4 En välgörande trio streptococcus och lactobacillus
Mjölksyrabakterierna som fermenterar vår färska mjölk.
Gör Activia ännu snällare mot magen genom att bryta ned laktosen i yoghurten.*
Hjälper varandra genom att producera särskilda typer av syror som hjälper alla 5 bakterierna att föröka sig.
Gör en yoghurt, för när de kombineras fermenterar de mjölken.
5 Den milda och snälla lactococcus
Ger Activia sin milda och krämiga smak genom att frigöra aromämnen i yoghurten. **
* Levande yoghurtkultur eller syrad mjölk förbättrar laktosnedbrytningen i produkten hos individer som har problem med att bryta ner laktos
** En varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil recommenderas för god hälsa