You are here!!


Frukten i Activia

Frukten i Activia

  

Activia® finns i en mängd olika smaker och varianter, till exempel slät, färdigblandad fruktyoghurt och yoghurt med bitar av frukt. 

 

Frukten köper Danone in från ett tjugotal olika länder. Kvalitetskraven är mycket stränga och hela processen kontrolleras noggrant – från hur frukten odlas och plockas till hur den delas, prepareras och förvaras. 

 

Frukten behandlas varsamt hela vägen från trädet till den färdiga förpackningen. Den plockas mestadels för hand, tvättas, skalas och skärs i bitar eller mosas. Frukten förvaras sedan under väl kontrollerade förhållanden som bevarar både smak och näringsämnen, innan vi slutligen blandar den med den färdigsyrade yoghurten och häller den i Activia®-förpackningar. 

 

Vi har över 1 000 olika Activia-recept som är anpassade efter kundernas smak i fler än 70 länder över hela världen. Jordgubbe är en global favorit, medan Acai Berry är en storsäljare i Japan. I Brasilien är Papaya Oats den mest sålda smaken. Men en sak har alla våra produkter gemensamt: de innehåller bara varsamt utvalda ingredienser som passar perfekt till Activias lena och krämiga konsistens.

DU KANSKE OCKSÅ TYCKER OM