You are here!!


5 smarta appar som gör livet enklare

Även om ditt liv är välorganiserat kan du ha nytta av smartare appar i telefonen, surfplattan och datorn. Vi har botaniserat bland allt från att göra-listor till projekthanterare och valt ut apparna som verkligen kan göra skillnad i ditt liv.

Any.DO

Det finns en anledning till att Any.DO är en av världens mest populära att göra-appar. Den finns för iOS, Android och i en webbversion, och gör det enkelt att snabbt göra anteckningar, schemalägga möten, skapa listor och organisera projekt. Du kan dessutom dela informationen till dina kontakter direkt i appen. Användarna gillar Any.DO för att appen är smidig, flexibel och kraftfull, samtidigt som den har en enkel och snygg design.

Evernote

Gör du mycket listor eller sitter och skriver hela dagarna på jobbet? Evernote är arbetsytan för hela ditt arbetsliv och låter dig skapa, redigera och hantera anteckningar och dokument som direkt synkroniseras på alla dina enheter. Tänk dig att du får en fantastisk säljidé på väg till jobbet. I stället för att skriva ned den på en skrynklig papperslapp eller knappa in den på din telefon synkar Evernote automatiskt din idé så att den finns på din dator när du kliver in på kontoret.

Wunderlist

Wunderlist är en av de mest populära apparna för att organisera dagliga rutiner. Den jämförs ofta med Any.DO, men teknikrecensenterna har svårt att utse en vinnare. Wunderlist är en utmärkt att göra-app och projekthanterare och finns för Android, iOS och på nätet.

Slack

Slack har växt explosionsartat och har snabbt blivit en favorit för företagskommunikation. Appen kombinerar meddelandetjänster, e-post, fildelning och gruppchatt i ett gemensamt användargränssnitt som synkroniseras mellan alla dina enheter. Slack gör att du slipper växla mellan iMessage, sms, Facebook Messenger, WeChat, WhatsApp och Line, och istället kan kommunicera i kanaler som #redovisning eller #cats…

Streaks

Vad skiljer Streaks från andra att göra-appar som Wunderlist och Any.DO? Streaks är gjord för att uppmuntra goda vanor snarare än att organisera ditt späckade schema. Du kan spåra dina vanor och vardagsuppgifter genom att svara på notiser som dyker upp på din enhet vid specifika tidpunkter: ”Har du gjort X i dag?”

Det kan vara svårt att välja vilka appar du ska installera på din smartphone, surfplatta eller dator. Men du kommer snart att upptäcka vilken stor skillnad rätt app kan göra. Alla dessa fem appar är gratis (om du inte väljer premiumversionen), så varför inte ladda ner, prova och se vilken som passar bäst till din livsstil?

DU KANSKE OCKSÅ TYCKER OM